24ωρο κέντρο λήψης σημάτων

Το Κ. Λ. Σημάτων στεγαζεται σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο συμφώνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Χώρος που παρέχει υψηλό επίπεδο Ασφαλείας και εξοπλισμό διασφάλισης …

Διαβάστε περισσότερα
Υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης καμερών CCTV

Οι υπηρεσίες της απομακρυσμένης παρακολούθησης αναδεικνύουν την σημασία που έχει για την GKS Kernel ο ορός Πρόληψη.

Διαβάστε περισσότερα
Άμεσες επεμβάσεις

Η GKS Kernel εναρμονισμένη πλήρως στις ανάγκες της εποχής, θέλοντας να προστατέψει τους πελάτες της και τα περιουσιακά τους στοιχειά με το καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχει την υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης.

Διαβάστε περισσότερα
Φυλάξεις εγκαταστάσεων

Η GKS Kernel εναρμονισμένη πλήρως στις επιταγές της σύγχρονης εποχής δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον ορό πρόληψη έχει εκπονήσει μελέτη που αποσκοπεί στην εξάλειψη ή στην μείωση της επικινδυνότητας και της εμπάθειας από εσωτερικές & εξωτερικές απειλές.

Διαβάστε περισσότερα
Φυλάξεις με φυσική παρουσία security σε καταστήματα μαζικής εστίασης

Η GKS Kernel αναλαμβάνει τη Φύλαξη & την Ασφάλεια χώρων Μαζικής Εστίασης (Συνέδρια, Αθλητικές εκδηλώσεις, Club, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις). Η αυστηρή επιλογή προσωπικού ασφαλείας …

Διαβάστε περισσότερα
Φυλάξεις με drone

Η GKS Kernel αναλαμβάνει τη Φύλαξη & την Ασφάλεια χώρων με Drone (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) για την εποπτεία ιδιωτικής περιουσίας. Το επιχειρησιακό πιστοποιημένο προσωπικό μας με τη χρήση Drone δύναται να παρέχει: Την καλύτερη δυνατή κάλυψη σε συνθήκες Δύσβατων ή Δυσπρόσιτων …

Διαβάστε περισσότερα
Φυλάξεις και περιπολία με σκύλο Κ9

Η GKS Kernel θωρακίζει ακόμη περισσότερο την ασφάλεια των πελατών της παρέχοντας ομάδα ειδικών εκπαιδευόμενων σκύλων περιπολίας και πιστοποιημένους χειριστές.

Διαβάστε περισσότερα
Ασφάλεια υψηλών προσώπων V.I.P.

Η GKS Kernel παρέχει υπηρεσίες Ασφάλειας Υψηλών προσώπων (V.I.P.) όπου το κύριο μέλημα είναι η προστασία της σωματικής ακεραιότητας & η αποτροπή κάθε είδους κινδύνου άμεσου ή έμμεσου.

Διαβάστε περισσότερα
Υπηρεσίες χρηματαποστολών

Ειδικά εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι φύλακες ~ οδηγοί διενεργούν ασφαλείς οδικές μεταφορές χρημάτων, άξιων και πολύτιμων αντικειμένων αυθημερόν, σε όλη την Ελλάδα κατά την διάρκεια του έτους με τα ειδικά οχήματα μας.

Διαβάστε περισσότερα
Υπηρεσίες περιπολιών

Η Κernel Security διενεργεί περιπολίες με ασυρματοφόρο όχημα ή μότο και σε μεταβαλλόμενα χρονικά διαστήματα φύλακες της εταιρείας κάνουν διαρκώς ελέγχους.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυετή εμπειρία

100% Ποιότητα

24/7 Υπηρεσίες Ασφαλείας

Ζητήστε προσφορά

Προσφορά

Θέσεις εργασίας

Αποστολή CV

Λάβετε το book της εταιρείας

Λήψη PDF