Η GKS Kernel παρέχει υπηρεσίες Ασφάλειας Υψηλών προσώπων (V.I.P.) όπου το κύριο μέλημα είναι η προστασία της σωματικής ακεραιότητας & η αποτροπή κάθε είδους κινδύνου άμεσου ή έμμεσου.

Είναι ένας τομέας που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Οι λόγοι είναι πολλαπλοί, διότι η απειλή είναι δυνατόν να προέρχεται από διάφορες ομάδες ανθρώπων. Για την πλήρη κάλυψη του φυλασσόμενου προσώπου V.I.P., τηρούνται αυστηρές διαδικασίες και η εταιρεία διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας, που με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα μπορεί να παρέχει ασφάλεια και συνοδεία. Ένστολοι ή με διακριτική πολιτική ενδυμασία, οι ειδικά εκπαιδευμένοι φύλακες παρέχουν 24ωρη κάλυψη για την αποτροπή τυχόν απειλητικών ενεργειών. Παρέχουμε ασφαλή μετακίνηση του φυλασσόμενου καθώς και ατόμων του στενού περιβάλλοντός του.

Εάν μας ζητηθεί μπορούμε να οργανώσουμε διαβαθμισμένες επιχειρήσεις, ειδικών απαιτήσεων ασφαλείας, για συνοδεία ή φρούρηση κατά τη μετάβαση του πελάτη σε τράπεζα ή συνοδεία χρηματαποστολής. Επίσης μπορούμε να απομακρύνουμε τον επίσημο, από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες των δημοσιογράφων όταν το επιθυμεί, επιλέγουμε εναλλακτικές διαδρομές και τον κρατάμε μακριά από απειλές, κινδύνους και ανεπιθύμητες καταστάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Η παροχή υπηρεσίας δεν παρεμβαίνει στην ελευθερία δράσης του προστατευμένου προσώπου και όλες οι επιχειρήσεις προστασίας προσαρμόζονται στην άνεσή του.

Λήψη PDF