Στόλος Οχημάτων

Η GKS Kernel κατέχει έναν εξαιρετικό σύγχρονο στόλο οχημάτων ιδανικών για κάθε περίσταση. Τα ιδιόκτητα οχήματα της ανανεώνονται & αναβαθμίζονται συνεχώς ώστε να διαθέτουν το πληρέστερο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό και να παρέχουν μεγίστη ασφάλεια και πολυτέλεια κατά την μετακίνηση σας.

• Οχήματα Άμεσης Επέμβασης και Περιπολίας Patrol

Η GKS Kernel διαθέτει πρότυπα οχήματα, σύγχρονα εξοπλισμένα & οδηγούς άρτια εκπαιδευόμενους και πιστοποιημένους. Το προσωπικό της GKS Kernel διενεργεί περιπολίες με ασυρματοφόρο όχημα ή με μηχανή σε μεταβαλλόμενα χρονικά διαστήματα. Τα οχήματα περιπολίας φέρουν το διακριτικό της εταιρείας μας, και είναι πλήρως εξοπλισμένα (πυροσβεστικά μέσα, πρώτης βοήθειας, μέσα απεγκλωβισμού). Οι περιπολίες οχημάτων της Εταιρεία υποστηρίζουν και πιστοποιούν την παρουσία τους σε χώρο μέσω Ηλεκτρονικού Φορητού Συστήματος Έλεγχου τύπου GPS.
Χρήση Μαγνητικής κλειδαριάς (tag).
Χρήση Μαγνητικής κάρτας.

• Ηλεκτρικά πατίνια & Ηλεκτρικά ποδήλατα

Η GKS Kernel υποστηρίζοντας στενά κάθε τεχνολογική εξέλιξη και παράλληλα δείχνοντας την ευαισθησία της στο τοπικό περιβάλλον της Μυκόνου για άλλη μια φορά ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ. Εξοπλίζει το στόλο της με έξι (6) ηλεκτρικά πατίνια & τρία (3) ηλεκτρικά ποδήλατα.

Με την χρήση ηλεκτροκίνητων μέσων, η εταιρεία μας υιοθετεί (αφουγκράζεται) πλήρως με την τοπική κοινωνία της Μυκόνου ιδιαιτέρως τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η ανάγκη για καθαρή πόλη είναι επιβεβλημένη αφενός και αφετέρου λόγο ότι στη Χώρα τα παραδοσιακά σοκάκια και οι δρόμοι είναι πολύ στενά (και συνάμα πολυσύχναστα) με αποτέλεσμα να θεωρείτε αδύνατη κάθε προσπάθεια προσέγγισης τους με μηχανοκίνητα οχήματα. Με την χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων η GKS Kernel έχει πλέον τη δυνατότητα να συνδράμει άμεσα σε κάθε κλήση του πελάτη της, είτε αυτό πρόκειται για μια απλή εξυπηρέτηση, ή να ανταποκριθεί θετικά σε κλήση για μια πιθανή έκνομη ενέργεια.

• Οχήματα Χρηματαποστολών

Η GKS Kernel δραστηριοποιείται στο τομέα των χρηματαποστολών από το 2006. Αναλαμβανει χρηματαποστολές σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε περίπτωση που οι ανάγκες του πελάτη το απαιτούν αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε » Μεταφορές χρημάτων, πολύτιμων λίθων, αξιόγραφων και λοιπών αντικείμενων. Η υπηρεσία υποστηρίζεται ακτοπλοϊκώς (μονό εντός Ελλάδος) & Αεροπορικώς (σε όλο το κόσμο), με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Η εξαιρετική επιτυχία στο τομέα των Χρηματαποστολών βασίζεται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση & Επικαιροποιηση γνώσεων του εμψύχου δυναμικού που λαμβάνει μέρος σε χρηματαποστολές. Αυστηρή τήρηση πρωτοκόλλου ενεργειών. Η εταιρεία μας έχει εκπονήσει σχέδιο Δράσης & αντίδρασης σε όλα τα πιθανά σενάρια.

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας οχήματος & εμψύχου δυναμικού. (Αλεξίσφαιρη θωράκιση νέας γενιάς, Χρήση GPS με παράλληλη διάθεση button αναγγελία κίνδυνου & επιτήρησης από το Επιχειρησιακό Κέντρο της Εταιρείας, ειδική βαλίτσα μεταφοράς χρημάτων με μηχανισμό βίαιης αποχώρησης από το Άνδρα ασφαλείας που χρωματίζει ανεξίτηλα τα χρήματα, χρήση ενδοεπικοινωνίας κλειστής συχνότητας).

• Οχήματα Συνοδείας V.I.P

Η Κernel Security παρέχει υπηρεσίες φύλαξης υψηλών προσώπων (V.I.P.). Η προστασία και ασφάλεια των (VIP), είναι ένας τομέας που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Οι λόγοι είναι πολλαπλοί, διότι η απειλή είναι δυνατόν να προέρχεται από διάφορες ομάδες ανθρώπων. Για την πλήρη κάλυψη του φυλασσόμενου προσώπου V.I.P., τηρούνται αυστηρές διαδικασίες και η εταιρεία διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας, που με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα μπορεί να παρέχει ασφάλεια και συνοδεία. Ένστολοι ή με διακριτική πολιτική ενδυμασία, οι ειδικά εκπαιδευμένοι φύλακες παρέχουν 24ωρη κάλυψη για την αποτροπή τυχόν απειλητικών ενεργειών. Παρέχουμε ασφαλή μετακίνηση του φυλασσόμενου καθώς και ατόμων του στενού περιβάλλοντός του.

Επίσης μπορούμε να απομακρύνουμε τον επίσημο, από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες των δημοσιογράφων όταν το επιθυμεί, επιλέγουμε εναλλακτικές διαδρομές και τον κρατάμε μακριά από απειλές, κινδύνους και ανεπιθύμητες καταστάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Η παροχή υπηρεσίας δεν παρεμβαίνει στην ελευθερία δράσης του προστατευμένου προσώπου και όλες οι επιχειρήσεις προστασίας προσαρμόζονται στην άνεσή του.

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ