Η Κernel Security διενεργεί περιπολίες με ασυρματοφόρο όχημα ή μότο και σε μεταβαλλόμενα χρονικά διαστήματα φύλακες της εταιρείας κάνουν διαρκώς ελέγχους. Η άμεση οπτική επαφή του σημείου φύλαξης είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας για το έγκλημα. Με την παρουσία τους και μόνο, οι φύλακες περιπολίας, αυξάνουν την ασφάλεια και μειώνουν το ρίσκο βανδαλισμών και κλοπών. Οι φύλακες βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους επόπτες της επιχείρησης και τον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων, και καταγράφουν πάντα τις δράσεις τους. Στις περιπολίες γίνεται εξωτερική έρευνα από εκπαιδευμένους φύλακες περιπολίας, προς ανεύρεση ενδείξεων διάρρηξης ή να εντοπίσουν οτιδήποτε μη φυσιολογικό περιστατικό και να αποτρέψουν κάθε είδους πρόβλημα πριν καν αυτό ξεκινήσει.

Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων ενδείξεων, όπως οποιαδήποτε φθορά, απόπειρα διάρρηξης, πυρκαγιά ή κάποια ενέργεια αντίθετη προς την ασφάλεια του χώρου του συνδρομητή, ο φύλακας αναφέρει άμεσα τις πληροφορίες για το περιστατικό που συνέβη. Την ενημέρωση λαμβάνει ο Επόπτης της επιχείρησης, ο οποίος γνωρίζει τη γεωγραφική θέση του ακινήτου, τα στοιχεία του στόχου φύλαξης και τη βάρδια του συγκεκριμένου φύλακα, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια στην καταγραφή του περιστατικού. Ο Επόπτης είναι υποχρεωμένος να ειδοποιήσει αμέσως τον πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει στην εταιρεία, την αστυνομία, την πυροσβεστική ή οποιαδήποτε αντίστοιχη υπηρεσία και να πράξει καταλλήλως, ώστε να διασφαλιστούν καλύτερα τα συμφέροντα του πελάτη.

Επίσης διαθέτουμε το σύστημα ελέγχου περιπόλων το οποίο αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη, σύγχρονη και απόλυτα αξιόπιστη λύση, ιδανικό για την καταγραφή των παρουσιών φυλάκων, περιπόλων, σκοπών, οδηγών, διανομέων, πωλητών και εργατών σε εργοτάξια.

Λήψη PDF