Η εταιρεία

Η GKS Kernel ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2006 με ιδρυτή και μετόχους της, κ. Γεώργιο Γαζή και κ. Απόστολο Βούλγαρη. Η ανάγκη για παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών ασφαλείας ικανών να δώσουν λύσεις στη νέα πραγματικότητα, μας ώθησε το 1993 στην ίδρυση της 1ης οικογενειακής εταιρείας, προσβλέποντας σε ανάληψη υψηλού επίπεδου παροχών ασφαλείας, ώστε η εταιρία να ενταχτεί δυναμικά στο χώρο των εταιρειών ασφαλείας.

Η εταιρεία GKS Kernel και η ZEYS Security έχουν δεσμευτεί στον σχεδιασμό και παραγωγή υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας υψηλής ποιότητας, όπως και στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της και του ανθρωπινού δυναμικού της. Στόχος μας είναι να γίνουμε μόνιμοι συνεργάτες εταιρειών και να αποτελούμε το βασικό στήριγμα σε κάθε τους ανάγκη.

Χρειαστήκαν προσπάθειες για να εδραιωθούν η ευαισθησία και η συνέπεια σε όλη την πυραμίδα των εργαζομένων, έτσι ώστε η διαχείριση της υγιεινής και ασφάλειας να αποτελεί μια από τις ρυθμιστικές παραμέτρους στην επιλογή σημαντικών επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Είναι προφανές ότι η χάραξη και η υιοθέτηση της πολίτικης που εφαρμόζουμε στην εργασία δεν αποτελούν πάρα μονό την αρχή της προσπάθειας για την ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας, παράλληλα απαιτούνται μακροχρόνιες προσπάθειες για να επιτευχθούν συγκεκριμένες και αξιόλογες βελτιώσεις. Οι προσπαθείς αυτές αρχίζουν με τη τήρηση της νομοθεσίας, την σχεδίαση και ανάπτυξη νέων προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας. Η εταιρεία καθορίζει και παρέχει χωρίς καθυστέρηση, τους απαραίτητους πόρους για την καθιέρωση και τη διατήρηση του συστήματος υγιεινής και ασφαλείας στην εργασία.

Η GKS Kernel ακολουθεί πιστά το Νομοθετικό πλαίσιο για την υποχρεωτική χρήση στολής από το προσωπικό της, ταυτόχρονα όμως επειδή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξωτερική εικόνα της, επέλεξε να συνεργαστεί με ένα κορυφαίο ελληνικό brand ανδρικής ένδυσης το “Dante”. Μια επιλογή που αποτυπώνει την ανάγκη το προσωπικό της εταιρείας να φέρει ένα ιδιαίτερο εξωτερικό “outfit” πλήρες εναρμονισμένο με το δυναμικό ρόλο της εταιρείας στην ελληνική αγορά και ιδιαίτερα στο νησί της Μυκόνου.

Kernel Security Services

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η GKS Kernel διαθέτει μηχανολογικό και τεχνικό εξοπλισμό για να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

  • 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων
  • Φυλάξεις με drone
  • Φυλάξεις και περιπολία με σκύλο Κ9
  • Άμεσες επεμβάσεις
  • Στόλος οχημάτων
  • Υπηρεσίες χρηματαποστολών
  • Υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης καμερών CCTV
  • Υπηρεσίες παρακολούθησης του στόλου μας με GPS
Διαβάστε περισσότερα
Kernel Security Services

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SECURITY

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη βαρύτητα που διαδραματίζει η GKS Kernel τόσο στο εύρος της αγοράς εργασίας, αλλά και του κοινωνικού της ρολού ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται, δημιούργησε ένα Εγχειρίδιο Προσωπικού που ουσιαστικά αποτελεί ένα επιστέγασμα της 15ετούς εμπειρία της μέσα από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Διαβάστε περισσότερα
Kernel Security Services

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Η GKS Kernel ακολουθώντας στενά τα Διεθνή πρότυπα, δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσιών Ασφαλείας. Διαθέτει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο σύστημα σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες (Facility Services). Το προσωπικό μας καταρτίζεται από έμπειρα στελέχη που προσφέρουν μέσα από ένα ευρύ και συνεχόμενα εξελισσόμενο φάσμα » υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, αυστηρή τήρηση κανόνων ασφαλείας και ένα εξαιρετικά αναπτυγμένο οργανόγραμμα που ακολουθείται από όλο το έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ